Stem Volunteers eTwinning Projemiz Sonlanmıştır

Okulumuz matematik öğretmeni Didem KOLOĞLU'nun yürüttüğü, Fen Bilgisi öğretmeni Merve ARIK ERDİN'in ortak olduğu Romanya da dahil olmak üzere toplam 11 öğretmen 50 öğrenciyle birlikte 3 ay süren "Stem Volunteers" eTwinning projesinin sonuna gelinmiştir. Kahoot aracılığıyla matematik soruları çözüldü, kuş/kedi evleri yapıldı. İşbirlikçi ürün olarak STEM e-kitap, ortak ürün olarak akrostiş şiir yazıldı. Proje sonu değerlendirme anketleri yapıldı, projeyle ilgili görüşler yazıldı. Öğretmenler ve öğrenciler son webinarda proje hakkindaki duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Tüm öğretmen ve öğrencilerin sertifikaları dağıtıldı. Ayrica projemiz hem sosyal medya üzerinden hem de İstanbul proje yaygınlaştırma e-kitabında tanitilarak yaygınlaştırılması sağlandı.

31.05.2023 220